Our Experience

Over mij

getallen

0
Tevreden Contacten
0
gerealiseerde banen
0
Professional netwerk
0
Years of Experience
Job Search 85%
Job Matching 50%
Recruitment 90%
Search Feedback 70%
Over mij

even kennismaken

Als je denkt dat dit je weg is geeft het leven je een wending

Work-Life Coach

Mijn naam is Martjo Dijkema, geboren in 1970. Na 2 HBO opleidingen ben ik 10 jaar werkzaam geweest in het commercieel technische werkveld waarna ik het recruitment spoor ben gaan volgen. Sinds begin circa 2000 ben ik werkzaam op het gebied van in de personeelsbemiddeling. In die tijd, tot 2019, heb ik naar schatting 10.000 interviews met kandidaten gehad van starter tot directeur en alles wat er tussen zit. Hiervan heb ik circa 1000 tot 1500 mensen aan een baan geholpen.

In 2017 heeft het leven mij een nieuwe wending gegeven. In 2019 is voor mij het besef gekomen dat ik een mensen mens ben. Het geweldige gevoel van wederzijds succes wanneer iemand “de baan” heeft gevonden. Ik vind mijn motivatie in het plezier van een goed gesprek, de bewustwording van echte doelen en bereiken van gezamenlijk resultaat.

Mijn doortastende, intuïtieve en afwijkende interview stijl heeft bijgedragen aan het besef dat iedereen op een zeker moment worstelt met dezelfde vragen. Veelal vindt men het lastig naar zichzelf te kijken.
Het is lastig te omschrijven waarom je doet wat je doet. Waar je drive zit. Wat je bijzonder maakt.

take a look at our certificates

Our Certificates

over mij

Coaching Drive

“Jouw leven op een hoger plan”

Wanneer dit de bedoeling is, van samen aan de slag gaan, ben ik je coach. Jij bent de sleutel in het halen van de beDOELing. Jij stuurt en ik ben de belijning en de vangrail. Er is niks mooier dan iemand ondersteunen met het vinden van een mooier leven. Supergaaf het vertrouwen te krijgen samen aan de toekomst te werken. We volgen de positieve weg.

Ik ben work-live coach met de focus op werk. Iemand begeleiden en tegenwind omdenken naar voor de wind. Door de bomen wordt het bos niet meer gezien. Het is mijn ervaring dat veel kandidaten zichzelf te kort gaan doen. Samen de stappen doorlopen en je kansen geven waarmee jij je leven op een hoger plan zult zetten dat is mijn motivatie jouw coach te zijn.

Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar een andere baan, een mooiere baan, de droombaan. Met een integrale aanpak waarbij we, jij en ik, ons richten op je dromen, je persoon, je kennis en we gaan concreet op zoek.

Durvers, Denkers en Doeners

Mensen die durven te investeren in zichzelf, Mensen die willen nadenken over zichzelf, Mensen die gaan werken aan zichzelf, die gaan doen.