Shortcodes

Video

Slider

Skills

Graphic Design 85%
HTML5 & CSS3 50%
Web Design 45%
WordPress 70%
0%
Graphic Design
0%
HTML & CSS3

Countdown

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Price Table

$100/ month

FREE 30 Days!

Purchase
$100/ month

Save $98 every year compared to the monthly plan by paying yearly.

Purchase
$160/ month

Save $120 every year compared to the monthly plan.

Purchase
Testimonials

What Our Students Say

Na mijn opleiding facilitair management heb ik m’n tweede stap in mijn carrière met martjo gezet. Met hem heb ik mijn commerciële kant kunnen ontwikkelen en hij heeft mij bewust gemaakt van mijn intrinsieke kracht. Ook na onze samenwerking heb ik nog goed contact met martjo gehouden. Hij is voor mij een klankbord gebleven waardoor ik een heldere keuze voor m’n huidige functie heb gemaakt.

Jasper

Jasper

Procurement Business Partner

Martjo heeft een doortastend intake gesprek met mij gehad en mij daarna begeleidt naar mijn huidige baan. Het werk heb ik zelf gedaan maar ik heb het gewaardeerd dat hij een klankbord voor mij is geweest en gebleven. Ook na ruim 5 jaar hebben we nog goed contact.

Khoa

Khoa

Adjunct Directeur BA Systemen

Als techneut met een creatieve twist ben ik op zoek naar bijzondere projecten en bedrijven. Martjo heeft met mij in het verleden het startpunt gevonden waardoor ik ben gegroeid tot zelfstandig ondernemer. Meerdere jaren na onze eerste kennismaking hebben we nog steeds inspirerend contact.

Arthur

Arthur

Eigenaar ECNN

Here I was able to start the courses I wouldn’t dream of finding anywhere else. Thank you so much for your professional techniques and time!

John Adams

John Adams

Student

Map

Intro

Life Coaching Benefits

More Info